Nyitvatartás »
 
kereses a honlapon
 
 
«2017. szeptember»
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
 

 


 

A könyvről a borítóra kattintva olvashat.

 
 

 

A könyvtár fenntartója Kovászna Megye Tanácsa.

 
 
 
 

 

 

A Bod Péter Megyei Könyvtár személyes jellegű adatok kezelésére vonatkozó engedélyének

száma: 18 915 / 2011.

 
 

 

 


 

Versfonat - A Költészet Világnapja, 2017

küldje el barátjának ezt az oldaltoldal nyomtatása

Március 21-e A Költészet Világnapja. Ebből az alkalomból könyvtárunk arra ösztönöz minden verskedvelőt, vegyen részt az örökérvényű költészet tiszteletére hirdetett kezdeményezésünkben.

Ennek keretében azok a könyvtárlátogatók, akik 2017. március 21-én, kedden, a nyitvatartási programunk alatt, 8 és 19 óra között, betérnek hozzánk, és hoznak magukkal, papírra lejegyzve, kézírással vagy számítógépen beírva, kinyomtatva, egyetlen kedvenc sort kortárs költő verséből, azt leadják olvasószolgálati részlegeink egyikén, térítésmentesen iratkozhatnak be könyvtárunkba, illetve újíthatják meg belépőjüket. A verssor a helyszínen is papírra vethető, ebből a célból előkészített-ajánlott versköteteket fellapozva.(Fotó: www.theimaginativeconservative.org)


Ugyanakkor kortárs költőktől származó, kedvenc verssorokat gyűjtünk ez alkalomból, ezek beküldhetők hozzászólásként Facebook-oldalunkon, a vonatkozó bejegyzés alatt, vagy e-mailen, a biblio@kmkt.ro címre (jelezve a levél Tárgy/Subject rovatában: Versfonat – 2017), a március 21-i nap végéig.

Mind a behozott, mind az online módon jelzett-küldött verssor mellett, kérjük, tüntessék fel a forrásul szolgáló költemény szerzőjét és címét, valamint saját nevüket, amennyiben ez nem látható más módon.

Az akció lezárultával a beérkezett verssorokból összeállítást, „versfonatot” készítünk, azt közzétesszük itt és facebook-oldalán.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, versszerető és vállalkozó kedvű olvasót, könyvtárlátogatót, vegyen részt kezdeményezésünkben, ünnepeljük együtt A Költészet Világnapját!


A FELHÍVÁSUNKRA BEÉRKEZETT VERSIDÉZETEKET IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK.


Sajtóvisszhang:

Versfonatot is szőttek

Tavasz, vers, kávé

    

© Copyright Bod Péter Megyei Könyvtár, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, 2012. Minden jog fenntartva. Webdesign: www.voidart.ro