Bod Péter Megyei KönyvtárKovászna Megye

Versenyvizsga könyvtárosi állásra

HIRDETÉS

A Bod Péter Megyei Könyvtár versenyvizsgát szervez székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Gábor Áron utca 14. szám, Kovászna megye) egy megüresedett, II-es fokozatú, felsőfokú végzettségű könyvtárosi állás betöltésére. Az írásbeli próbára 2018. december 12-én, a szóbelire december 18-án kerül sor.

A részvétel feltételei:

- diplomával zárult felsőfokú végzettség bölcsészkaron (előnyt jelent a könyvtártan és dokumentumismeret, valamint, egyenlő mértékben, a történelem és történettudomány terén szerzett szakosodás);
- az állás betöltéséhez szükséges tanulmányok szakterületén legalább 6 hónap régiség;
- a beszélt és írott román nyelv ismerete mellett még egy EU-s hivatalos nyelv középfokú ismerete.

A fenti sajátos feltételek mellett a jelentkezőknek meg kell felelniük a 286/2011-es kormányhatározat által jóváhagyott Keretszabályzat 3. cikkelyében előírt feltételeknek.

A jelentkezési iratcsomók leadásának határideje 2018. december 5., 16 óra, helye a könyvtár titkársága, ahonnan további információk is igényelhetők (tel.: 0267–351–609).

A versenyvizsga hivatalos kiírása tartalmazza a jelentkezés részletes feltételeit, az iratcsomó elemeit, a kötelező könyvészetet és más információkat. Megtekinthető a könyvtár földszinti előcsarnokában, illetve letölthető IDE KATTINTVA.

Mi történik?

A hét könyve

A hét gyerekkönyve